09. mei 2019
Hoe rijd je op de Amerikaanse manier? Wat houdt hunter en equitation nou in? Waar moet je als ruiter aan voldoen en hoe wordt jouw paard of pony beoordeeld door een Amerikaanse jury? Joan Scharffenberger-Laarakkers geeft deze maand twee clinicdagen, waarbij ze met jou aan de slag gaat.
29. april 2019
Het 2e wedstrijdjaar van HJE Holland is officieel geopend op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo. Gisteren, zondag, was er een prachtige opkomst en zagen we beloftevolle combinaties voorbij komen.

22. april 2019
Feest in Huize van Motman! Patricia van Motman, oprichtster en promotor van HJE Holland, en haar gezin hadden een onvergetelijke dag tijdens het NK Jacht rijden. Voor het tweede jaar op rij won Patricia de titel.
20. april 2019
Na elke HJE Holland wedstrijd krijgen we zulke leuke reacties dat we vinden dat we ze met jullie moeten delen. Esmé Kuiper aan het woord over haar deelname in januari in Balkbrug.

17. april 2019
Maandagavond was Patricia van Motman namens HJEH te gast op de mooie Sunrise Stables in Assen om clinics te verzorgen. Volle clinics, geweldige gastvrijheid en een fantastische organisatie door de studenten van de Terre MBO Hippische opleiding maakten de avond tot een groot succes.
18. februari 2019
Hunter Jumper Equitation Holland is uitgenodigd om op Indoor Brabant, de Dutch Masters, een clinic annex wedstrijd te organiseren op donderdagavond 14 maart.

12. januari 2019
Vrijdag en zondag geeft het Amerikaanse Hunter/Equitation jurylid Robin Swinderman Mitchell (foto) een springclinic in Balkbrug en Ruinen. Op zaterdag is ze in Balkbrug om te jureren op de eerste HJE Holland wedstrijd van het jaar.
01. januari 2019
"2018 was een uitdagend jaar voor Hunter-Jumper Equitation Holland. Toen we er aan begonnen, dacht ik dat het plan veel te groot was, maar kijk nu wat we al met elkaar bereikt hebben", vertelt Patricia van Motman, president van HJE Holland.

17. december 2018
Na een week met clinics, waarin de Amerikaanse Florence Wetzel, diverse combinaties de kneepjes van het hunter / equitation rijden overbracht, werd zaterdag 15 december de laatste HJE Holland wedstrijd van het jaar verreden.
12. december 2018
De aanmeldingen voor de laatste Hunter-Jumper Equitation Holland wedstrijd van 2018 druppelen binnen en het belooft zaterdag een interessante dag te gaan worden op Stal Groenendaal in Bunschoten. Ook op zondag zijn we van de partij, ditmaal voor juryleden die zich graag willen verdiepen in de jurering van deze sport.

Meer weergeven