04. juli 2018
Benieuwd naar de winnaars van de Hunter-Jumper Equitation Holland wedstrijd op zaterdag 7 juli in Nijkerkerveen? We hebben ze hier op een rij gezet.
04. juli 2018
Hunter-Jumper Equitation Holland kreeg op Outdoor Gelderland 2018 de kans op voor volgepakte tribunes het Hunter- en Equitation rijden te introduceren. Bekijk hier de video terug.

04. juli 2018
Nieuw aan het programma van komend weekend toegevoegd: een halve dag clinic met het Amerikaanse jurylid Robin Swinderman Mitchell.
04. juli 2018
De deelnemers aan de clinic op vrijdag 6 juli in Nijkerkerveen zijn bekend. Bekijk hier de indeling.

24. juni 2018
We kunnen het bijna niet geloven, maar het is toch echt zo. Wie knijpt ons in onze arm? We mogen komende zaterdagavond op Outdoor Gelderland de Anemone Horse Trucks Dressage Night openen en weet je wie haar medewerking verleend?
30. mei 2018
Op vrijdag 1 juni geeft Florence Wetzel clinics op Paardensportcentrum Lichtenvoorde. Hieronder de lijst met deelnemers.

28. mei 2018
Patricia van Motman is Amerikaanse, houdt van paarden en kwam een jaar of veertien geleden voor de liefde naar Nederland, haar werk als advocaat bij Pfizer achterlatend. Sinds twee jaar promoot ze in ons land de Amerikaanse Hunter-Jumper Equitation samen met Florence Wetzel.
23. mei 2018
Heb je een onervaren paard of E-pony? Kan deze nog niet goed changeren? Geen probleem! Welkom op de Hunter-Jumper Equitation Holland wedstrijd op zondag 3 juni. Nieuw zijn de rubrieken 'Baby Green Hunter', 'Merries' en 'Ruinen/hengsten'.

16. mei 2018
HJE Holland geeft gas! Naast de wedstrijd op zaterdag 2 juni in Vragender zijn er nog twee extra dagen aan het programma toegevoegd. Op vrijdag 1 juni zijn er op het Paardensportcentrum Lichtenvoorde clinics en op zondag 3 juni kunnen manegeruiters aan de start verschijnen!
04. mei 2018
Esther Berendsen zag in Ermelo de allereerste Hunter Jumper Equitation wedstrijd: "Hier geen gescheur, maar kinderen en volwassenen die hun pony of paard zo netjes mogelijk proberen voor te stellen. Bijna dressuur, maar dan zonder de stress en het gepluk." Dit schrijft ze in haar column van deze week.

Meer weergeven