06. oktober 2018
Micky van den Oetelaar, Anoeska van Osch, Candice van Motman en Donna van der Donk zijn vandaag gehuldigd in de hunter- en equitation ring in Schijndel. Ze wonnen de vierde wedstrijd van HJE Holland.
04. oktober 2018
Welke martingaal heb ik nodig in de Hunter-Jumper Equitation ring? Het meest correcte antwoord is de vaste martingaal (standing martingale) vertelt onze HJE Holland-trainster Florence Wetzel vanuit Florida.

30. september 2018
Nog niet ingeschreven voor onze 4e Hunter-Jumper Equitation wedstrijd op 6 oktober in Schijndel? Kijk eens wat een extra prijzen we hebben.
24. september 2018
Wat is het meest ideale hoofdstel voor in de hunterring? Onze trainster Florence Wetzel vertelt erover in de video.

23. september 2018
De European Sport Horse Auction werd op 18 september met een korte clinic van Hunter-Jumper Equitation Holland door Joan Laarakkers en Patricia van Motman.
19. september 2018
Wat is het meest correcte zadeldekje voor de Hunter-Jumper Equitation wedstrijden? Onze vaste trainster Florence Wetzel, die in oktober weer naar Nederland komt voor clinics, legt dit uit in de video.

18. september 2018
Wow, daar gaan we dan... Op weg naar de vierde Hunter-Jumper Equitation Holland wedstrijd van het jaar. Op zaterdag 6 oktober wordt er om de prachtige linten gestreden in Schijndel!
01. september 2018
Esther Berendsen nam dit jaar deel aan één van de clinics van Hunter-Jumper Equitation Holland en schreef er een artikel over voor Bit Magazine. Lees hieronder haar indruk over 'een lesje Amerikaans springen'.

27. augustus 2018
Ga jij naar het Horse Event? Kom dan kijken naar onze clinics, want Hunter-Jumper Equitation Holland is uitgenodigd om tekst en uitleg te geven aan deze mooie Amerikaanse discipline die nu op Nederlandse bodem is neergestreken.
04. juli 2018
Benieuwd naar de winnaars van de Hunter-Jumper Equitation Holland wedstrijd op zaterdag 7 juli in Nijkerkerveen? We hebben ze hier op een rij gezet.

Meer weergeven