18. februari 2019
Hunter Jumper Equitation Holland is uitgenodigd om op Indoor Brabant, de Dutch Masters, een clinic annex wedstrijd te organiseren op donderdagavond 14 maart.
12. januari 2019
Vrijdag en zondag geeft het Amerikaanse Hunter/Equitation jurylid Robin Swinderman Mitchell (foto) een springclinic in Balkbrug en Ruinen. Op zaterdag is ze in Balkbrug om te jureren op de eerste HJE Holland wedstrijd van het jaar.

01. januari 2019
"2018 was een uitdagend jaar voor Hunter-Jumper Equitation Holland. Toen we er aan begonnen, dacht ik dat het plan veel te groot was, maar kijk nu wat we al met elkaar bereikt hebben", vertelt Patricia van Motman, president van HJE Holland.
17. december 2018
Na een week met clinics, waarin de Amerikaanse Florence Wetzel, diverse combinaties de kneepjes van het hunter / equitation rijden overbracht, werd zaterdag 15 december de laatste HJE Holland wedstrijd van het jaar verreden.

12. december 2018
De aanmeldingen voor de laatste Hunter-Jumper Equitation Holland wedstrijd van 2018 druppelen binnen en het belooft zaterdag een interessante dag te gaan worden op Stal Groenendaal in Bunschoten. Ook op zondag zijn we van de partij, ditmaal voor juryleden die zich graag willen verdiepen in de jurering van deze sport.
06. december 2018
Hunter-Jumper Equitation Holland organiseert op 15 december haar laatste wedstrijd van 2018. Het wordt een heel bijzondere editie, want in Bunschoten wordt tevens gereden om de 'End of the Year Trophy'. Iedereen die al eens eerste en tweede is geworden in een springonderdeel, ook op de dag zelf, is uitgenodigd voor de finale direct aansluitend aan elke divisie. Als ereprijs staan er schitterende bronzen beelden klaar, beschikbaar gesteld door onze hoofdsponsor Horses2Fly.

06. oktober 2018
Micky van den Oetelaar, Anoeska van Osch, Candice van Motman en Donna van der Donk zijn vandaag gehuldigd in de hunter- en equitation ring in Schijndel. Ze wonnen de vierde wedstrijd van HJE Holland.
04. oktober 2018
Welke martingaal heb ik nodig in de Hunter-Jumper Equitation ring? Het meest correcte antwoord is de vaste martingaal (standing martingale) vertelt onze HJE Holland-trainster Florence Wetzel vanuit Florida.

30. september 2018
Nog niet ingeschreven voor onze 4e Hunter-Jumper Equitation wedstrijd op 6 oktober in Schijndel? Kijk eens wat een extra prijzen we hebben.
24. september 2018
Wat is het meest ideale hoofdstel voor in de hunterring? Onze trainster Florence Wetzel vertelt erover in de video.

Meer weergeven