HJE Educatie · 02. september 2019
Deelnemen aan de Hunter-Jumper Equitation Holland wedstrijd op zondag 8 september in Soest? Wij hebben wat tips voor je vanuit Amerika.
20. augustus 2019
Om onze HJE Holland wedstrijddag op zondag 8 september in Soest nog wat extra ‘excitement’ te geven, hebben we maar liefst 1.000 euro prijzengeld ingezet op onze nieuwe rubriek ‘Hunter Prospect Show Room’ om ervaren ruiters te aan te trekken zodat wij daarvan kunnen genieten en leren.

11. juli 2019
Het team achter HJE Holland heeft de plannen gewijzigd. De wedstrijd op zondag 21 juli in Soest wordt uitgesteld tot 8 september. Het is nog wel mogelijk om zowel op zaterdag 20 als zondag 21 juli op Stal Laseur een clinic te volgen door USHJA jurylid Robin Swinderman uit Amerika.
05. juni 2019
Voor de hoogst scorende ‘Adult rider van de dag’ op zaterdag 8 juni in Ermelo hebben we een schitterende extra prijs. Wie het hoogst scoort over twee springparcoursen wint een professioneel ‘Instructeur/ruiter communicatie set’, beschikbaar gesteld door Whis.nl. WHIS biedt een draadloos instructiesysteem met een zender en een ontvanger met een open verbinding tussen instructeur en ruiter, zodat er tot 300 meter afstand een directe weergave van je instructeur is zonder ruis, storing of...

04. juni 2019
De tweede HJE Holland wedstrijd in Ermelo staat voor de deur. Zaterdag 8 juni zijn we weer welkom op het KNHS Centrum en ditmaal op het hoofdterrein. In feite op vrijdag al, want dan organiseren we weer clinics met het Amerikaans jurylid en kunnen deelnemers komen oefenspringen in het wedstrijd (hunter)parcours.
09. mei 2019
Hoe rijd je op de Amerikaanse manier? Wat houdt hunter en equitation nou in? Waar moet je als ruiter aan voldoen en hoe wordt jouw paard of pony beoordeeld door een Amerikaanse jury? Joan Scharffenberger-Laarakkers geeft deze maand twee clinicdagen, waarbij ze met jou aan de slag gaat.

29. april 2019
Het 2e wedstrijdjaar van HJE Holland is officieel geopend op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo. Gisteren, zondag, was er een prachtige opkomst en zagen we beloftevolle combinaties voorbij komen.
22. april 2019
Feest in Huize van Motman! Patricia van Motman, oprichtster en promotor van HJE Holland, en haar gezin hadden een onvergetelijke dag tijdens het NK Jacht rijden. Voor het tweede jaar op rij won Patricia de titel.

20. april 2019
Na elke HJE Holland wedstrijd krijgen we zulke leuke reacties dat we vinden dat we ze met jullie moeten delen. Esmé Kuiper aan het woord over haar deelname in januari in Balkbrug.
17. april 2019
Maandagavond was Patricia van Motman namens HJEH te gast op de mooie Sunrise Stables in Assen om clinics te verzorgen. Volle clinics, geweldige gastvrijheid en een fantastische organisatie door de studenten van de Terre MBO Hippische opleiding maakten de avond tot een groot succes.

Meer weergeven