· 

Wedstrijden afgelast.. Wat nu?

Veel wedstrijden zijn afgelast.. Maar we willen natuurlijk niet dat wij en onze paarden ‘out of shape’ raken!

 

Wat belangrijk is in deze periode is dat we onze training voortzetten en op advies van dierenartsen het niveau aanpassen naar een lagere intensiteit ter voorkoming van blessures. 

 

Werken aan je techniek is daarom nu de uitgelezen kans! Het tweede punt dat van belang is, is het hebben van een doel. Daarom: de HJEH Online Horse Show!

 

HJEH Online Horse Show

Het idee achter de HJEH Online Horse Show komt voort uit het Amerikaanse paardenmagazine ‘Practical Horseman’. Hierin stuurt men foto’s in welke daarna beoordeeld zullen worden door George Morris, gerenomeerd trainer en coach in de Hunters en Equitation. De foto’s worden beoordeeld in Equitation, ofwel houding, zit en techniek van de ruiter. Tot slot worden de foto’s in ranking van 1-4 geplaatst en kan men leren van de onderlinge verschillen.

 

In de HJEH Online Horse Show sturen we de foto’s in groepjes van 4 door naar onze expert juryleden in de US. Alle geselecteerde juryleden zijn USHJA gecertificeerd in Hunters, Equitation en enkele ook in Conformatie. Daarnaast hebben ze allen een rijke ervaring en carrière in jureren, lesgeven, coachen en rijden. 

 

Leuk en leerzaam

Ten eerste is het natuurlijk super leuk om je foto in te zenden, te laten beoordelen door een expert en jezelf vervolgens op onze website terug te zien! Daarnaast is het ontzettend leerzaam om naar andere inzendingen te kijken, dus niet alleen van je eigen ‘groepje’. Je zult zien dat bepaalde thema’s vaker terugkomen en daarmee train je je eigen oog als het ware. Ook voor papa’s, mama’s, opa’s en oma’s is het een mooie kans mee te kijken en te leren van deze expert juryleden!

 

Meedoen werkt als volgt:

  • Selecteer een springfoto die is genomen vanaf de zijkant, max. 25 MB
  • Je mag ook een screenshot uit een video gebruiken
  • Vertel ons je leeftijd en iets in het kort over jou en je paard/pony
  • Stuur bovenstaande naar HJEHolland@gmail.com

 

Vragen?

Mocht je jezelf nou terug zien op onze website en heb je moeite met de Engelse uitleg van onze jury’s?

Geef ons dan een seintje! Bel, app of mail gerust naar 06-24871160 of HJEHolland@gmail.com.