Artikelen en tips

Artikelen en tips · 06. april 2020
HJEHolland werkt hard aan de ontwikkeling van de Hunter-Jumper Equitation sport in Nederland. Zoals iedere sport kent ook deze discipline van de paardensport zijn eigen gebruiken. HJEHolland hecht zeer veel waarde aan de traditie, klassieke stijl en gewoonten van de sport en hoopt hiermee ook dat deelnemers aan onze wedstrijden daar respectvol mee omgaan. Uiteraard staat hierbij het welzijn van het paard ten alle tijden voorop.
Artikelen en tips · 27. maart 2020
Veel wedstrijden zijn afgelast.. Maar we willen natuurlijk niet dat wij en onze paarden ‘out of shape’ raken! Wat belangrijk is in deze periode is dat we onze training voortzetten en op advies van dierenartsen het niveau aanpassen naar een lagere intensiteit ter voorkoming van blessures. Werken aan je techniek is daarom nu de uitgelezen kans! Het tweede punt dat van belang is, is het hebben van een doel. Daarom: de HJEH Online Horse Show!

Artikelen en tips · 02. september 2019
Deelnemen aan de Hunter-Jumper Equitation Holland wedstrijd op zondag 8 september in Soest? Wij hebben wat tips voor je vanuit Amerika.
Artikelen en tips · 04. oktober 2018
Welke martingaal heb ik nodig in de Hunter-Jumper Equitation ring? Het meest correcte antwoord is de vaste martingaal (standing martingale) vertelt onze HJE Holland-trainster Florence Wetzel vanuit Florida.

Artikelen en tips · 24. september 2018
Wat is het meest ideale hoofdstel voor in de hunterring? Onze trainster Florence Wetzel vertelt erover in de video.
Artikelen en tips · 19. september 2018
Wat is het meest correcte zadeldekje voor de Hunter-Jumper Equitation wedstrijden? Onze vaste trainster Florence Wetzel, die in oktober weer naar Nederland komt voor clinics, legt dit uit in de video.

Artikelen en tips · 24. april 2018
Een nieuw type wedstrijd werpt natuurlijk een hoop vragen op. Wij proberen hier antwoord te geven op de meest gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet bij? Laat het ons weten!
Artikelen en tips · 16. april 2018
We werken hard aan de uitleg van de rubrieken, zodat alle deelnemers weten wat hen te wachten staat!

Artikelen en tips · 15. april 2018
Je eerste HJE Holland wedstrijd ? We hebben een presentatie gemaakt waarin we globaal uitleg geven wat een hunterwedstrijd inhoudt.