Online educatieve video’s

Ruiter Tips

Haarnet issues !! De eerste indruk van de jury is heel belangrijk. Zowel ruiter als paard horen er picobello uit te zien. 

Maar hoe krijg je nou je lange haren zo netjes weg gewerkt onder je cap.

Topamazone Jessica Springsteen laat het je zien.


Training & Wedstrijden


Een lichte zit, gelijkmatig tempo, rustige hand met onzichtbare hulpen en een geweldige "Private Practice" die iedere sprong hetzelfde en perfect in de manieren springt. Wat een genot deze geweldig rit van Victoria Colvin.

Onze Razende reporter in USA Dinette Neuteboom is al lange tijd werkzaam in USA en werkt o.a veel samen met Victoria Colvin.

Volgens George Morris 1 van de aller grootste talenten in USA en rijdt in deze video 1 van haar toppers "Private Practice " welke op zijn beurt 1 van USA's beste Derby Hunters is.Harnachement

Welke martingaals zijn toegestaan in de hunterring? Hoe strak/los hoort de vaste martingaal bevestigd te zijn aan de neusriem? Florence geeft een demonstratie.

Waar moet een hunterhoofdstel aan voldoen? Bruin van kleur, geen sperriem, geen blingbling en geen gekleurde teugels. Florence Wetzel laat het je zien.

Wat is het meest geschikte zadeldekje voor de Hunter-Jumper Equitation wedstrijden en waarom? Florence Wetzel geeft uitleg in de video.