Inschrijven clinics en trainingen

Verlopen:


 • Vrijdag 2 juli 2021, Clinic 
          Stad- en LandeRuiters te Blaricum.


 • Vrijdagochtend 26 juni, EC de Peelbergen

  Hunter en Equitation clinics van de welbekende Hunter and Equitation ruiter en trainer JOAN SCHARFFENBERGER-LAARAKKERS. Geniet van persoonlijke aandacht en begeleiding in Hunters en Equitation over een volledig wedstrijdparcours in de prachtige ambiance op het terrein van Equestrian Centre de Peelbergen.

  Plaats voor 9 ruiters in tijdslot 9.00-12.00 uur op vrijdag 26 juni locatie EC de Peelbergen, Kronenberg. Ruiters worden ingedeeld op basis van niveau, daarna worden starttijden zo snel mogelijk bekend gemaakt. Kosten per ruiter €60,-. Iedereen krijgt een rugnummer toegewezen die op te halen is bij de HJEH organisatie.
 • Vrijdagmiddag 26 juni Training wedstrijdrondes met evaluatie.

  Twee springrondes over een officieel wedstrijd Hunter of Equitation parcours in de prachtige ambiance van Equestrian Centre de Peelbergen. Jurering vindt plaats door USHJA gecertificeerd jurylid DESIREE JOHNSON, deze jurering ontvang je op een formulier om mee naar huis te nemen. Evaluatie door trainer JOAN SCHARFFENBERGER-LAARAKKERS in een persoonlijk feedback-moment na je eerste ronde. Hierna krijg je de mogelijkheid in een tweede ronde je feedback toe te passen en vindt er een korte evaluatie plaats.
  Vanaf 13.30 uur tot 17.00 uur op vrijdag 26 juni locatie EC de Peelbergen, Kronenberg. Trainers en instructeurs welkom om mee te luisteren en/vragen te stellen. Ruiters starten om-en-om in een paar van twee. Kosten per ruiter €40,-.  Iedereen krijgt een starttijd toegewezen en dient zijn/haar rugnummer te dragen welke is op te halen bij de HJEH organisatie. Parcoursen zullen bekend worden gemaakt in de week van de trainingsdag. Wedstrijdtenue is vereist.