HJEHolland tijdens Jumping Amsterdam 2020

Wat een start van het jaar...

Foto’s met dank aan Ronald Huijzer.

 

Jumping Amsterdam was de kick-off van Hunter-Jumper Equitation Holland 2020 en wat zijn we fantastisch begonnen!

 

In de fotoreeks is te zien hoe we de stand hebben opgebouwd. We hebben een storyline weten te creëren, waarin mensen bekend konden raken met deze Amerikaanse manier van rijden en de wedstrijden die gehouden worden. Er waren ambassadeurs aanwezig die paraat stonden om alle vragen van de bezoekers te kunnen beantwoorden en daarnaast was AERES Training Centre Barneveld aanwezig om de HJEH opleiding tot Hunter en Equitation instructeur te promoten!

Reacties op onze stand waren overweldigend, zowel van ruiters, trainers, professionals, bekenden en onbekenden van de Hunter en Equitation sport. We kunnen wel stellen dat HJEHolland een goede indruk heeft achtergelaten op iedereen die ons heeft gesproken in de dagen tijdens Jumping Amsterdam en we zijn ontzettend blij dat Nederlanders de sport met open armen ontvangen.

 

Ben je nou enthousiast geworden?

Wil je meer leren over de American Forward Riding System?

En wil je je kennis verbreden in de paardensport door je te verdiepen in Hunters en Equitation?

 

Schrijf je dan in voor een van de clinics, wedstrijden of misschien wel voor de HJEH instructeursopleiding!

 

Fotograaf: Ronald Huijzer. www.werkaandemuur.nl/nl/beeldmaker/ronald-huijzer/25553