Prachtige afsluiting van het seizoen op 20 en 21 oktober in Schijndel

Foto www.SjoerdJan.nl
Foto www.SjoerdJan.nl

We vieren het einde van het seizoen in Schijndel met een breed programma met enkele nieuwe Hunter-Jumper Equitation Holland rubrieken en diverse kampioenschappen! Doe jij ook mee op zaterdag 19 en zondag 20 oktober?

 

✨ Nieuw is de Invitational Leadline class, voor de allerkleinste deelnemers (tot 7 jaar). In deze rubriek rijden de deelnemers alleen in stap en draf en worden de pony's door een begeleider vastgehouden. De jury beoordeelt de kinderen op Equitation en geschikte kleding. 

 

✨ Ook nieuw dit jaar is de HorseFlight Open Hunter Derby over twee parcoursen op 100-110cm hoogte. HorseFlight sponsort maar liefst 1.000 euro prijzengeld. 

 

✨ De zondag 20 oktober is gevuld met diverse Championship Ride-Off Classes, waarbij de winnaars van dit seizoen zich nog een keer mogen laten zien in de ring. Heb jij afgelopen seizoen een springparcours gewonnen? Strijd dan mee om de HJE Holland WisselBeker.

 

We hopen dat we samen met jullie het einde van het seizoen feestelijk kunnen afsluiten. Op zaterdagavond is er een buffet en de paarden kunnen op Manege de Molenheide in Schijndel gestald worden. Je kan je hier voor aanmelden via het inschrijfformulier.

 

Klik hier voor het programma en het inschrijven