1.000 euro prijzengeld op nieuwe hunterrubriek!

 Om onze HJE Holland wedstrijddag op zondag 8 september in Soest nog wat extra ‘excitement’ te geven, hebben we met dank aan Horseflight.com maar liefst 1.000 euro prijzengeld ingezet op onze nieuwe rubriek ‘Hunter Prospect Show Room’ om ervaren ruiters te aan te trekken zodat wij daarvan kunnen genieten en leren.

 

De  ‘Open Hunter Prospect Show Room' is een speciale divisie voor de professionele training/handelsstallen om hun paarden te showen in een schitterend Amerikaans gedesigned hunterparcours. Ook amateurs mogen inschrijven (vandaar 'Open' voor de rubrieksnaam). Een ideale gelegenheid om video's en foto's te maken voor verkoop. Wat maakt deze rubriek extra bijzonder? Na elk springparcours maakt de jury de score bekend, zoals dat ook in Amerika gebeurd in de hunter- en equitation rubrieken op hoger niveau.

 

Hunter-Jumper Equitation is voor ruiters en amazones van alle leeftijden die ons motto ‘FORGET THE CLOCK, REMEMBER THE RIDE’ aanspreken.

 

Het gaat bij ons niet om de snelste tijd of om de hoogte van de parcoursen. Focus je op je techniek van rijden en het teamwork met je paard of pony, probeer een zo vloeiend mogelijke ronde af te leggen en geniet! Je zult versteld staan van de rustige, relaxte atmosfeer op het voorterrein en in de ring.

 

Hunter-Jumper Equitation is een jurysport en daarvoor wordt USHJA gecertificeerd jurylid Robin Swinderman overgevlogen vanuit Florida. Een KNHS-startkaart is niet nodig om te kunnen deelnemen, dus geen extra kosten voor degenen die geen KNHS-wedstrijden rijden.

 

Praat het voort! Menig deelnemer aan onze wedstrijden was laaiend enthousiast over deze nieuwe manier van wedstrijd rijden. De clinics de dag ervoor zijn vol, maar voor de wedstrijd kan je je nog aanmelden.

 

Je kan je hier inschrijven

 

Diverse vragen over wedstrijdkleding, de spelregels en de verschillen tussen de rubrieken worden beantwoord op onze website. Bel gerust bij meer vragen of stuur een email: 035-588-1995 / hjeholland@gmail.com