Plannen gewijzigd: geen HJE Holland wedstrijd in Soest

Foto Sanimage.nl
Foto Sanimage.nl

Het team achter HJE Holland heeft de plannen gewijzigd. De wedstrijd op zondag 21 juli in Soest wordt uitgesteld tot 8 september op dezelfde locatie. Het is nog wel mogelijk om zowel op zaterdag 20 als zondag 21 juli op Stal Laseur een clinic te volgen door USHJA jurylid Robin Swinderman uit Amerika.

 

Je kan genieten van een tweedaagse clinic om met de instructrice verder te gaan dan op één dag mogelijk is. Je krijgt de kans om te werken aan meer verfijnde Hunter-Jumper Equitation-vaardigheden. Op de eerste dag rijd je een aantal rondes door het hunterparcours, waarbij op dag 2 verder gewerkt wordt aan resterende verbeterpunten. Stalling van je paard is mogelijk!

 

Nieuw: Gezellige BBQ DINNER op 20 juli in Soest

Voor ruiters en gasten. Meld je aan per email. De kosten bedragen 10 euro p.p. (exclusief wijn/bier)

 

 

Mocht je je ingeschreven hebben voor de clinic, maar door de annulering van de wedstrijd toch voor een ander programma kiezen, dan hebben we daar begrip voor. Afzeggen is kosteloos mogelijk via hjeholland@gmail.com.

 

Bedankt voor jouw interesse in Hunter-Jumper Equitation Holland. Wij hopen jullie de nieuwe data in de agenda zetten!

  • 7 september: HJE Holland clinics
  • 8 september: HJE Holland wedstrijd