Mooie extra prijzen te winnen

Voor de hoogst scorende ‘Adult rider van de dag’ op zaterdag 8 juni in Ermelo hebben we een schitterende extra prijs. Wie het hoogst scoort over twee springparcoursen wint een professioneel ‘Instructeur/ruiter communicatie set’, beschikbaar gesteld door Whis.nl. 

 

WHIS biedt een draadloos instructiesysteem met een zender en een ontvanger met een open verbinding tussen instructeur en ruiter, zodat er tot 300 meter afstand een directe weergave van je instructeur is zonder ruis, storing of vertraging.

 

Voor de hoogste scorende ‘Junior/Child van de dag’ ligt er een prachtige bruin hunter hoofdstel klaar van het merk Beval. Inclusief gevlochten teugels en fancy stiksels.

 

Rijd je met een NRPS geregisteerde pony of paard? Meld dit dan bij de inschrijving of op het secretariaat tijdens de wedstrijddag. Het NRPS stamboek looft een extra prijs uit van 40 euro (oftewel het inschrijfgeld) aan het beste NRPS paard en de beste NRPS pony!