Vrijdag en zondag clinics met Amerikaans jurylid

Robin Swinderman Mitchell
Robin Swinderman Mitchell

De Amerikaanse Hunter/Equitation jurylid Robin Swinderman Mitchell (foto) jureert zaterdag 19 Januari in Balkbrug de eerste HJE Holland wedstrijd van het jaar. Daarnaast heeft ze ook toegezegd om dit weekend twee clinicdagen te verzorgen.

 

De eerste vindt op vrijdag 18 januari plaats in Balkbrug. Een kans bij uitstek om bekend te raken met de hunter/equitation sport die in Amerika razend populair is, maar ook om goed beslagen ten ijs te komen tijdens de wedstrijd een dag later.

 

Nu ook clinic in Ruinen

Nieuw aan het weekend toegevoegd is een clinicdag van 9.00 tot 20.00 uur op zondag 20 januari. Locatie is Stoeterij Gaesbeek, Echtenseweg 23a in Ruinen. De clinic gaat over de opleiding, training en marketing van hunter/equitation paarden.  Als je er open voor staat, kan het USEF jurylid dat de clinic verzorgt eventueel helpen bij verkoop van jouw hunter/equitation paard.

 

Speciaal clinictarief bij drie ruiters in 1 trainingsuur: 40 euro per ruiter. Wil je met een tweede paard/pony deelnemen, dan bedraagt de vergoeding voor dit paard 30 euro en bij een derde paard 25 euro. Bakhuur bedraagt 10 euro per paard/pony. Zowel professionals als amateur ruiters zijn van harte welkom! De indeling wordt z.s.m. naar de deelnemers gemaild.

 

INSCHRIJVEN - OOK VOOR DE WEDSTRIJD - KAN HIER