Wat een jaar! En op 19 januari gaan we alweer verder

Patricia van Motman en Joan Laarakkers
Patricia van Motman en Joan Laarakkers

"2018 was een uitdagend jaar voor Hunter-Jumper Equitation Holland. Toen we er aan begonnen, dacht ik dat het plan veel te groot was, maar kijk nu wat we al met elkaar bereikt hebben", vertelt Patricia van Motman, president van HJE Holland.

 

"We hebben veel clinicdagen gevuld, vijf wedstrijden georganiseerd, hadden veel openbare optredens zoals op Outdoor Gelderland en op het Horse Event en kregen veel publiciteit in print en sociale media. Tevens start er in mei 2018 een officiële cursus  voor instructeurs van AERES Barneveld. Het was een intensief jaar, maar ik denk dat we al heel wat Nederlandse amazones en ruiters hebben kunnen laten kennismaken met de Amerikaanse manier van rijden. En wat waren de reacties positief!"

 

"Ook in het nieuwe jaar kunnen jullie diverse clinics en wedstrijden van ons verwachten. Op vrijdag 18 januari kun je - op afspraak - deelnemen aan clinics op Manege Klein Oever in Balkbrug en een hunterparcours oefenen. Op zaterdag 19 januari organiseren we de eerste HJE Holland wedstrijd van 2019. De inschrijving is vanavond geopend. Zien we jullie daar?"

 

Klik hier voor meer informatie over de wedstrijd in Balkbrug op 19 januari