Finalewedstrijd & Judge Seminar

De aanmeldingen voor de laatste Hunter-Jumper Equitation Holland wedstrijd van 2018 druppelen binnen en het belooft zaterdag een interessante dag te gaan worden op Stal Groenendaal in Bunschoten. Ook op zondag zijn we van de partij, ditmaal voor juryleden die zich graag willen verdiepen in de jurering van deze sport.

 

Op zondag hebben we van 10.00-14.00 uur op Stal Groenendaal in Bunschoten een 'JUDGE SEMINAR'. Jureer zelf drie rubrieken, noteer je bevindingen op de scorekaart en bespreek deze openbaar. Er is alle ruimte voor discussie! Tarief is 90 euro inclusief lunch.

 

Tevens toegevoegd aan de 'Judge Seminar' is een 'Ring Steward Certificate'. Wie de seminar volledig volgt, krijgt tevens alle ins and outs mee over de veiligheid en regels om een officieel 'Ring Steward' te worden tijdens de toekomstige HJE Holland wedstrijden. Schrijf je hier in

 

Inschrijven voor de HJE Holland wedstrijd op zaterdag is ook nog mogelijk! Wie zich als eerste of tweede plaatst in één van de springonderdelen is automatisch gekwalificeerd voor het finaleparcours om de 'End of the Year Trophy', een schitterende bronzen bokaal. Eventueel problemen met inschrijven via concours.nl, mail dan naar hjeholland@gmail.com.