Prachtige sculpturen voor HJE Holland-kampioenen

Hunter-Jumper Equitation Holland organiseert op zaterdag 15 december haar laatste wedstrijd van 2018. Het wordt een heel bijzondere editie, want in Bunschoten wordt tevens gereden om de 'End of the Year Trophy'. Iedereen die al eens eerste en tweede is geworden in een springonderdeel, ook op de dag zelf, is uitgenodigd voor de finale direct aansluitend aan elke divisie. Als ereprijs staan er schitterende bronzen beelden klaar, beschikbaar gesteld door onze hoofdsponsor Horses2Fly.

De 'End of the Year Trophy' wordt in zes verschillende divisies uitgereikt.

* Short Stirrup 
* Children’s Hunter
* Children’s Equitation
* Adult Hunter tot 50 jaar
* Adult Hunter 50+
* Adult Equitation 

 

Don’t miss the Day!  Schrijf je snel in via concours.nl.

Lees hier wat de divisies inhouden.

 

Wil jij je optimaal voorbereiden? Meld je dan aan voor onze clinics op de dagen voorafgaande aan de wedstrijd. Op vrijdag 14 september is er in Bunschoten tevens de mogelijkheid om oefenparcours te springen over de HJE Holland-hindernissen. Bekijk hier de clinicdagen en locaties.