Horse Event, HJE Holland is er bij!

Madison Goetzmann tijdens de clinic op Outdoor Gelderland. Foto Wendy Scholten
Madison Goetzmann tijdens de clinic op Outdoor Gelderland. Foto Wendy Scholten

Ga jij naar het Horse Event? Kom dan kijken naar onze clinics, want Hunter-Jumper Equitation Holland is door uitgenodigd om tekst en uitleg te geven over deze mooie Amerikaanse discipline die nu op Nederlandse bodem is neergestreken.

 

Clinics:

14 september: 19.00 uur

15 september: 14.30 uur

 

Hunter Jumper Equitation Holland wordt op de website van het Horse Event omschreven als een club die zeer toegewijd is aan het opzetten van een forum voor de Hunter en Equitation-wedstrijden, ruiterclinics, instructeursonderwijs en zelfs een keurings-certificeringsprogramma. Hunter Jumper Equitation is een paardvriendelijke trainingsmethode is die een zeer gebalanceerde en subtiele communicatie tussen paard en ruiter stimuleert.