Beezie Madden verleent medewerking aan HJE Holland clinic

Madison Goetzmann, Amerikaans kampioene Equitation en 4* springamazone
Madison Goetzmann, Amerikaans kampioene Equitation en 4* springamazone

We kunnen het bijna niet geloven, maar het is toch echt zo. Wie knijpt ons in onze arm? We mogen komende zaterdagavond op Outdoor Gelderland de Anemone Horse Trucks Dressage Night openen en weet je wie haar medewerking verleend?

 

BEEZIE MADDEN! Zij geeft tekst en uitleg terwijl haar pupil Madison Goetzmann (foto) een demonstratie Equitation rijden geeft. Madison is nog maar 18 jaar en nationaal kampioen Equitation van Amerika.

 

De Hunter- en Equitationrubrieken hebben Beezie en vele andere Amerikaanse topruiters gevormd tot wat ze nu zijn. "Jumping-dressage noemen wij het Equitation rijden."

 

Beezie ondersteunt het initiatief van HJE Holland om het Amerikaanse rijden te integreren in Nederland.

"Een goede basis voor wie een goede springruiter wil worden, maar ook voor degene die niet hoog en snel wil springen en zijn of haar manier van rijden wil perfectioneren", vertelt ze.

 

Ben jij dressuurruiter en durf je niet hoog te springen, maar vindt je het wel leuk om een eenvoudig parcours te rijden? Dan kan dit wat voor jou zijn! En springruiters opgelet, hier valt wat te leren! Dressuur is immers de basis van alles!

 

Lees hier het persbericht van Outdoor Gelderland

 

Psst, ook goed om te weten: De eerstvolgende Hunter-Jumper Equitation Holland wedstrijd is op 7 juli in Nijkerk! Meer info: hjeholland.nl

 

Wie nog een ticket wil kopen voor de dressuuravond op Outdoor Gelderland moet echt snel zijn. Ze zijn bijna uitverkocht: www.outdoorgelderland.nl/kaartverkoop. Het goede nieuws: er zullen altijd nog staanplaatsen zijn.