Vol weekend met clinic en wedstrijden

HJE Holland geeft gas! Naast de Hunter-Jumper Equitation wedstrijd op zaterdag 2 juni in Vragender zijn er nog twee extra dagen aan het programma toegevoegd. Op vrijdag 1 juni zijn er op het Paardensportcentrum Lichtenvoorde clinics en op zondag 3 juni kunnen manegeruiters aan de start verschijnen!

 

Tijdens de clinics van 10.00-19.0o uur leert de Amerikaanse Florence Wetzel de deelnemers de kneepjes van het vak. Hoe moet je je paard of pony voorstellen in de Hunter of Equitation rubrieken? Als klap op de vuurpijl word je twee rondjes door het wedstrijdparcours begeleid dat die dag alvast klaar staat voor de daaropvolgende wedstrijddagen. Wie geen clinic wil volgen maar wel wil oefenen in het Hunter-Jumper Equitation parcours, kan terecht voor 15 euro per combinatie.

 

De wedstrijd op zaterdag 2 juni is opgesteld voor iedereen die interesse heeft. Nieuw is de wedstrijd op zondag 3 juni, speciaal voor manegeruiters. Maneges die met minimaal 3 paarden naar de wedstrijd op zondag 3 juni komen, krijgen op eigen locatie een GRATIS clinic voor al hun instructeurs voor de Hunter-Jumper Equitation Masters Degree!

 

Inschrijven? Klik hier