Sponsoring


Onze grote dank gaat uit naar onze sponsoren. Als "grassroots" organisatie zou zonder hun ondersteuning de ontwikkeling van Hunter-Jumper Equitation Holland en het organiseren van wedstrijden en clinics niet mogelijk zijn geweest.

Team HJEHolland

HJE Holland Sponsoren

Simple for you & safe for your horse. Flying horses worldwide for 20+years. From the starting gate to the finish line, Your horse’s safety is priority nr 1. Experience and education, including a Bachelors Degree in Equine Science earned by each Horseflight staff member. Horseflight will coordinate the complexities of transports and will keep you updated every step of the way.

www.horseflight.com

 

De kracht van het centrum zit in de expertise die het uitstraalt. Praktijkleren vormt een belangrijke pijler in de opleidingen. Er wordt samengewerkt met een groot aantal gerenommeerde namen uit de paarden- en paardensportwereld. Professionals die hun passie overdragen op de studenten. Aeres heeft als speerpunt dat studenten leren om verantwoordelijkheid te dragen. Door samen met de professionals het centrum te runnen, krijgen de studenten een realistisch beeld van de sector en leren ze aan te pakken. Belangrijke eigenschappen waar de arbeidsmarkt in de hippische sector om zit te springen.

www.aeresmbo.nl/barneveld

Horsefriend is de aangewezen partner op het gebied van paardenhuisvesting voor professionele en hobbymatige paardenhouders. Al meer dan 25 jaar brengen wij producten op de markt t.b.v. de paardenhouderij. Of je nu een complete accommodatie laat inrichten door ons team of een enkele voeremmer besteld in de webshop, je kunt er op vertrouwen dat je altijd een kwaliteitsproduct krijgt. Bij Horsefriend weten we namelijk uit de praktijk wat jij nodig hebt.

www.horsefriend.nl