Online educatie

 Hoe? Wat? Waarom?

Iedere discipline in de paardensport kent zo zijn eigen gebruiken, wedstrijd reglementen, optoming, trends en do's en don'ts. Dat is natuurlijk ook zo bij Hunter-Jumper Equitation wedstrijden en waarom?

Onze professional's beantwoorden deze vragen voor je en leggen uit, Wat mag wel ?  Wat mag niet?  Wat zijn de trends?

Van training tot staartvlechten houd deze pagina zeker in de gaten.

 


Training & Wedstrijden


Een lichte zit, gelijkmatig tempo, rustige hand met onzichtbare hulpen en een geweldige "Private Practice" die iedere sprong hetzelfde en perfect in de manieren springt. Wat een genot deze geweldig rit van Victoria Colvin.

Onze Razende reporter in USA Dinette Neuteboom is al lange tijd werkzaam in USA en werkt o.a veel samen met Victoria Colvin. Volgens George Morris 1 van de aller grootste talenten in USA en rijdt in deze video 1 van haar toppers "Private Practice " welke op zijn beurt 1 van USA's beste Derby Hunters is.Harnachement

Welke martingaals zijn toegestaan in de hunterring? Hoe strak/los hoort de vaste martingaal bevestigd te zijn aan de neusriem? Florence geeft een demonstratie.

Waar moet een hunterhoofdstel aan voldoen? Bruin van kleur, geen sperriem, geen blingbling en geen gekleurde teugels. Florence Wetzel laat het je zien.

Wat is het meest geschikte zadeldekje voor de Hunter-Jumper Equitation wedstrijden en waarom? Florence Wetzel geeft uitleg in de video.