CLINICS 2019

HJE Holland verzorgt met grote regelmaat clinics verspreidt over het land. Deze clinics worden verzorgt door gerenommeerde Amerikaanse trainers, judges & topruiters die experts zijn op het gebied van Hunter-Jumper Equitation .

De clinics vinden plaats op mooie ruime locaties en kunnen zowel prive als in groepsverband gegeven worden.

 

Heeft u intresse in een HJE Holland clinic op uw accomodatie, voor uw vereniging  of een demonstratie clinic tijdens uw evenement ?

Neem dan contact op via hjeholland@gmail.com  voor de mogelijkheden .


7 Juni Clinics met Annie Dotolie in Ermelo

Vrijdag 7 Juni zal American Hunter/Equitation Judge Annie Dotoli Clinics verzorgen met de mogelijkheid om aansluitend een scholings parcours te rijden met daarin de hindernissen die ook de volgende dag in de HJE Holland wedstrijd gebruikt zullen worden.

De perfecte mogelijkheid om de puntjes op de i te zetten voor de ruiter en om de paarden /pony's gewoon te laten worden met de mooie Hunter hindernissen en de afstanden..

Locatie: KNHS Centrum Ermelo.

 

Clinic tijden

12:00-13:00

13:15-14:15

14:30 -15:30 

15:45-16:45

17:00-18:00

18:00-19:00 (vol))

 

Kosten voor de clinic 2 ruiters in 1 clinic €50.- per paard/ruiter combinatie

Kosten prive clinic €85.- 

Extra kosten KNHS Arena huur €7.50

Indien je graag samen met iemand aan een clinic deel wil nemen, kun je dat aangeven zodat we ons best zullen doen om dit te realiseren.

 

Opgeven voor de clinic van Vrijdag 7 Juni kan via tel. 0624871160 of 035-588-1995

of via Email naar:hjeholland@gmail.com 

 

 

 

 

NIEUW IN MEI: Clinics met Joan Scharffenberger- Laarakkers

Hoe rijd je op de Amerikaanse manier? Wat houdt hunter en equitation nou in? Waar moet je als ruiter aan voldoen en hoe wordt jouw paard of pony beoordeeld door een Amerikaanse jury? Joan Scharffenberger-Laarakkers, echtgenote van Wiljan Laarakkers.

Joan heeft in de maand mei 2 clinic dagen verzorgd en beide clinics waren een groot succes.

Prachtige accomodatie, de expertise van Joan en het enthousiasme van de clinic deelnemers zorgde op beide dagen voor een zeer geslaagde dag. 

 

Joan was in de jaren ’80 één van de meest gerenommeerde amazones van het Amerikaanse springteam, waarmee ze onder andere twee keer Aken won. Tegenwoordig geeft ze vanuit het Noord-Limburgse Ottersum veel les en begeleidt ze leerlingen.

 

“Tijdens een clinic leg ik uit wat de bedoeling is van een hunter: hoe beweegt ie, hoe springt ie. En ook wat je als ruiter het beste kunt doen om dat te laten zien. Plus waarom het op die manier rijden een heel goede manier kan zijn om jonge paarden op te leiden. Paarden leren op die manier heel goed om op eigen benen te lopen, daarvoor heb je niet per se een hunter nodig.”


 

 Tarieven clinics:

50 euro per combinatie, waarbij 2 ruiters in 1 les zitten

85 euro voor privéles

 

 * De clinic tijden kunnen tot 24 uur voor aanvang wat wijzigen om de planning van ruiters te vergemakkelijken.  

* Graag contant voldoen op locatie. Bij afzeggingen binnen 24 uur voor de clinic zal de ruiter de clinicvergoeding alsnog moeten voldoen.  

Voor vragen, bel gerust 0624871160 of 035-588-1995

Valt er iemand uit in jouw les? Wij proberen een vervanger te regelen, al kunnen we dit niet garanderen.