HJE Holland op The Dutch Masters - Indoor Brabant

Hunter Jumper Equitation Holland is uitgenodigd om op Indoor Brabant, de Dutch Masters, een clinic annex wedstrijd te organiseren op donderdagavond 14 maart.

 

Een unieke kans om aan een breed publiek te laten zien wat de hunter/equitation sport in houdt. Tijdens een twee uur durend concours geeft een Amerikaanse jurylid, die speciaal vanuit Florida overgevlogen wordt, tekst en uitleg over de jurering. 

 

Aan bod komen de Children, Junior, Adult en 50+ divisies, die elk twee type parcoursen rijden (hunter en equitation). Kom ook kijken! De rubrieken Hunter-Jumper en Equitation zijn in Amerika razend populair en winnen ook in Nederland terrein.

 

www.thedutchmasters.com

Wij zijn op Indoor Brabant te vinden in de bijring!
Wij zijn op Indoor Brabant te vinden in de bijring!